Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Vegoburgare med Sriracha mayo

20 min
1
2
3
4
5
1 röst
4 portioner

Ingredienser

Receptet gäller för 4 portioner

Rydbergs Sriracha Mayo
Vegoburgare
4 st
4 st
Hamburgerbröd
4 st
4 st
Avokado
2 st
2 st
Tomat
1 st
1 st
Picklad rödlök
1 ask
1 ask
Hjärtsallad
1 påse
1 påse

TIPS: Servera gärna med sötpotatispommes och Rydbergs Coleslaw

Gör så här

1.

Grilla vegoburgarna.

2.

Lägg ihop burgarna med vegoburgare, bröd, skivad avocado, picklad rödlök, skivad tomat, sallad och Rydbergs Sriracha Mayo.

Klart!

Godaste tillbehöret

Sötpotatispommes med Sour Cream Onion