Koka korven i sjudande vatten med lagerblad och kryddpepparkorn. Skiva i slantar när den är klar.
Tunnbrödrulle
Magiskt goda tunnbrödrullar med både korv, räksallad och färdig potatissallad – så snabbt och gott!
Ingredienser
Receptet gäller för 4 portioner
Rydbergs Potatissallad
400 gram
400 gram
Rydbergs Räksallad
200 gram
200 gram
Mjuka tunnbröd
1 paket
1 paket
Wienerkorv eller varmkorv
1 paket
1 paket
Lagerblad
1-2 st
1-2 st
Kryddpepparkorn
4 st
4 st
Ketchup
Rostad lök
Bostongurka
Gör så här
1.
2.
Blanda korv, potatissallad och bostongurka.
3.
Lägg ut ett tunnbröd på ett fat med ett smörgåspapper i botten. Smeta ett lager senap och lägg sen på potatisröran. Strö över rostad lök.
4.
Lägg på ett till tunnbröd ovanpå och ringla över ketchup. Toppa sedan med räksalladen och slutligen ett tunnbröd till. Ringla över ketchup igen och strö över mer rostad lök. Ställ i kylen så att allt ”sätter sig”, då blir det lättare att skära upp.
Klart!
prova också!