Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Tunnbrödrulle

Magiskt goda tunnbrödrullar med både korv, räksallad och färdig potatissallad – så snabbt och gott!

20 min
1
2
3
4
5
1 röst
4 portioner

Ingredienser

Receptet gäller för 4 portioner

Rydbergs Potatissallad
400 gram
400 gram
Rydbergs Räksallad
200 gram
200 gram
Mjuka tunnbröd
1 paket
1 paket
Wienerkorv eller varmkorv
1 paket
1 paket
Lagerblad
1-2 st
1-2 st
Kryddpepparkorn
4 st
4 st
Ketchup
Rostad lök
Bostongurka

Gör så här

1.

Koka korven i sjudande vatten med lagerblad och kryddpepparkorn. Skiva i slantar när den är klar.

2.

Blanda korv, potatissallad och bostongurka.

3.

Lägg ut ett tunnbröd på ett fat med ett smörgåspapper i botten. Smeta ett lager senap och lägg sen på potatisröran. Strö över rostad lök.

4.

Lägg på ett till tunnbröd ovanpå och ringla över ketchup. Toppa sedan med räksalladen och slutligen ett tunnbröd till. Ringla över ketchup igen och strö över mer rostad lök. Ställ i kylen så att allt ”sätter sig”, då blir det lättare att skära upp.

Klart!

prova också!

Souvas i pitabröd