Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Tortilla med tacokryddad kött och Smokey Cornslaw

Smokey Cornslaw kombinerar krämighet med en krispig crunch. Med majsens sötma och en rökig underton bidrar den med en unik, djup smak som perfekt kompletterar det grillade köttet och andra klassiska tex-mex-ingredienser.

1
2
3
4
5
0 röster
4 portioner

Ingredienser

Receptet gäller för 4 portioner

Till Taco köttet
Ryggbiff eller kycklingfilé
ca 800 g
ca 800 g
Rapsolja
3 msk
3 msk
Taco kryddmix
1 påse
1 påse
Förslag till servering:
Smokey Cornslaw
1 förpackning
1 förpackning
Tortilla bröd
Avokado
Pico de gallo
Gräddfil
Koriander
Picklad rödlök

Gör så här

1.

Blanda olja och tacokryddmix. Gnid in i köttet och låt sedan marinera i minst 30 minuter, gärna över natten (i kylskåpet).

2.

Grilla köttet över en fin glöd. Skär upp det i skivor och servera med Smokey Cornslaw, tortillabröd och valfria övriga ingredienser.

Klart!