Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Souvas i pitabröd

Gör en magisk god Norrlands-special: rökt renkött i pitabröd med krispig sallad och orientdressing!

30 min
1
2
3
4
5
3 röster
4 portioner

Ingredienser

Receptet gäller för 4 portioner

Rydbergs Orientdressing
Souvasskav (rökt renkött)
1 paket (250 gram)
1 paket (250 gram)
Pitabröd
4 st
4 st
Salladsmix
1 påse
1 påse
Rödlök
1 st
1 st
Tomat
2 st
2 st
Gurka
1 st
1 st
Smör
2-3 msk
2-3 msk
Salt och peppar

TIPS: Servera gärna med pommes och dipp

Gör så här

1.

Skölj grönsakerna innan du sedan skär och hackar dessa.

2.

Hetta upp smör eller margarin i en stekpanna och stek sedan souvasskaven. Krydda med salt och peppar efter behag.

3.

Värm pitabröden så det är ljumna till servering.

4.

Fyll pitabröden med suovasskavet, sallad, tomat, gurka, rödlök och rejält med Orientdressing.

Klart!

PROVA också!

Tunnbrödrulle med räksallad