Skär kanterna av formfranskan. Kavla ut den med en kavel så att den blir helt platt. Ta ett runt föremål (ex. litet glas) för att skära runt så att du får ett runt litet ”tacobröd”. Gör likadant med alla brödskivor.
Snittar med krämig svampröra
Bjud på smarriga snittar med krämig svampröra smaksatt med Sourcream & onion-dressing.
Ingredienser
Receptet gäller för 10 snittar
Rydbergs Sourcream & Onion
2 msk
2 msk
Formfranska
10 små skivor
10 små skivor
Champinjoner
10 st
10 st
Riven parmesan
0,5 dl
0,5 dl
Smör
1 msk
1 msk
Smörgåskrasse
en liten näve
en liten näve
TIPS: Passar både som tilltugg och på buffén!
Gör så här
1.
2.
Smörstek bröden så att blir lätt rostade, de får inte rostas för hårt för då går de inte att böja.
3.
Skiva svampen och stek i torr panna så att vätskan släpper. Lägg i en klick smör och stek tills den börjar bli krispig. Lägg över i en skål och låt svalna lite.
4.
Blanda ner Rydbergs Sourcream and onion dressing i den varma svampen.
5.
Bygg tacon med svampröra, riven parmesan och smörgåskrasse.
Klart!
PROVA OCKSÅ!