Skär kanterna av formfranskan. Kavla ut den med en kavel så att den blir helt platt. Ta ett runt föremål (ex. litet glas) för att skära runt så att du får ett runt litet ”tacobröd”. Gör likadant med alla brödskivor.
Snittar med Steak taco
Smarriga snittar med lövbiff och bea – perfekt att servera som tilltugg eller som en mindre förrätt.
Ingredienser
Receptet gäller för 10 snittar
Rydbergs Bearnaise
Lövbiff
2 skivor
2 skivor
Formfranska
10 skivor
10 skivor
Lök
1 st (liten)
1 st (liten)
Rapsolja
1 msk
1 msk
Smör
3 msk
3 msk
Flingsalt
TIPS: Garnera gärna med hackad gräslök!
Gör så här
1.
2.
Smörstek bröden så att blir lätt rostade, de får inte rostas för hårt för då går de inte att böja.
3.
Hetta upp en panna med rapsolja. Salta lövbiffen ordentligt och stek hastigt, ungefär 30-45 sekunder per sida. Lägg åt sidan och låt vila.
4.
Skiva löken och stek mjuk i lite smör.
5.
Skär biffen i tunna skivor.
6.
Bygg tacon med biff, lök och sist en klick Rydbergs bearnaise. Avsluta med flingsalt.
Klart!
prova också!