Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Rödbetswrap med fetaost

20 min
1
2
3
4
5
1 röst
4 portioner

Ingredienser

Receptet gäller för 4 portioner

Rydbergs Rödbetssallad
400 gram
400 gram
Matvete
3 dl
3 dl
Fetaost
150 gram
150 gram
Dill
1 msk
1 msk
Zest från en halv citron
Krispsallat
4 stora blad
4 stora blad
Ärtskott
100 gram
100 gram
Mjuka vetetortillas
4 st
4 st
Citronsaft
Flingsalt
Svartpeppar
Olivolja

Gör så här

1.

Koka matvetet enligt instruktionerna på förpackningen. Låt svalna något. Smula fetaosten i en skål och blanda med hackad dill och citronskalet.

2.

Fördela matvetet, sallaten och ärtskotten mellan 4 tortillabröd. Klicka över önskad mängd Rydbergs rödbetssallad och smula fetaosten ovanpå. Kläm slutligen över en skvätt citronsaft och krydda med flingsalt och svartpeppar.

3.

Vik ihop kanterna och rulla ihop till fyra stycken wraps. Rulla sedan in wrapsen i aluminiumfolie. Perfekt för att packa ner i picknickväskan eller ta med som lunch till jobbet! Om du ska servera wrapsen genast kan du skippa aluminiumfoliet och låta ena änden av tortillan vara öppen som en strut.

Klart!

Prova också!

Våffelmackor med tonfiskröra