Koka risonin enligt förpackningen i välsaltat vatten. Lägg ner körsbärstomaterna den sista minuten av koktiden så att de mjuknar något. Sila av och blanda direkt upp med 1 msk olivolja så att risonin inte klibbar ihop.
Risonisallad med mangoraja och grillad kyckling
Snabblagad pastarätt med färdig grillad kyckling och mangoraja – magiskt gott!
Ingredienser
Receptet gäller för 4 portioner
Rydbergs Mangoraja
3 msk
3 msk
Risoni
4 portioner
4 portioner
Körsbärstomater
15 st
15 st
Grillad kyckling
1 st
1 st
Hackad persilja
1 dl
1 dl
Olivolja
Salt och peppar
TIPS: Rydbergs Vitlökssås passar också bra till rätten!
Gör så här
1.
2.
Plocka kycklingen från skrovet i mindre bitar. Vänd ner den grillade kycklingen och mangorajan i risonin när den fortfarande är lite varm. Låt svalna något i rumstemperatur.
3.
Hacka persiljan och blanda i salladen. Smaka av med salt och peppar. Servera ljummen.
Klart!
Sätt magi på vardagen