Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Risonisallad med mangoraja och grillad kyckling

Snabblagad pastarätt med färdig grillad kyckling och mangoraja – magiskt gott!

30 min
1
2
3
4
5
3 röster
4 portioner

Ingredienser

Receptet gäller för 4 portioner

Rydbergs Mangoraja
3 msk
3 msk
Risoni
4 portioner
4 portioner
Körsbärstomater
15 st
15 st
Grillad kyckling
1 st
1 st
Hackad persilja
1 dl
1 dl
Olivolja
Salt och peppar

TIPS: Rydbergs Vitlökssås passar också bra till rätten!

Gör så här

1.

Koka risonin enligt förpackningen i välsaltat vatten. Lägg ner körsbärstomaterna den sista minuten av koktiden så att de mjuknar något. Sila av och blanda direkt upp med 1 msk olivolja så att risonin inte klibbar ihop.

2.

Plocka kycklingen från skrovet i mindre bitar. Vänd ner den grillade kycklingen och mangorajan i risonin när den fortfarande är lite varm. Låt svalna något i rumstemperatur.

3.

Hacka persiljan och blanda i salladen. Smaka av med salt och peppar. Servera ljummen.

Klart!

Sätt magi på vardagen

Så skapar du maten som alla älskar