Sätt ugnen på 150 grader. Blanda kryddor och salt. Lägg ner fläskkarrén i ett grytjärn eller en ugnsfast form och gnid in köttet med kryddorna så att hela köttstycket får ett jämnt lager av kryddblandningen.
Pulled pork burgare med Smokey Cornslaw och picklad råkostsallad
Krämig och krispig Smokey Cornslaw, med en perfekt balans av rökighet och majsens sötma, lyfter en smakrik pulled pork till nästa nivå, medan den picklade råkostsalladen ger en fräsch och spännande kontrast.
Ingredienser
Receptet gäller för 6-8 portioner

Gör så här
Sätt ugnen på 150 grader. Blanda kryddor och salt. Lägg ner fläskkarrén i ett grytjärn eller en ugnsfast form och gnid in köttet med kryddorna så att hela köttstycket får ett jämnt lager av kryddblandningen.
Pensla på 1 dl av BBQ-såsen på köttet. Sätt på ett lock (eller täck med folie) och ställ in i ugnen i ca 4 timmar, eller tills köttet lätt kan dras isär.
Under tiden, koka upp vatten, socker, ättiksprit och salt tills sockret har lösts upp. Låt svalna.
Blanda lagen med grönsakerna och låt stå i ca 15 minuter. Rör om då och då.
När köttet är klart, strimla det med två gafflar och blanda med skyn. Rör eventuellt ner mer bbq-sås om så önskas.
Vid servering, lägg pulled pork på nedre delen av brödet. Lägg på en generös klick Smokey Coleslaw och toppa med lite picklad råkostsallad. Sätt på den översta delen av hamburgerbrödet.