Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Kyckling med ris och Green Goddess

Den perfekta middagen till både vardag och helg: ugnsstekt kyckling med ris, sallad och Green Goddess-dressing!

20 min
1
2
3
4
5
1 röst

Ingredienser

Rydbergs Green Goddess
Kycklingfilé
Olja
Paprikapulver
Timjan
Salt och peppar
Ris
Salladsmix
Gurka
Tomat
Rödlök
Rostade mandlar eller frön

Gör så här

1.

Värm ugnen till 200°C.

2.

Pensla kycklingfiléerna med olja och krydda sedan med paprikapulver, timjan, salt och peppar.

3.

Stek på hög värme på en panna i ca 4-5 minuter på varje sida.

4.

Lägg filéerna i ugnsform och sätt i mitten på ugnen i ca 20 minuter eller tills köttet är genomstekt och inte rosa i mitten.

5.

Koka ris efter instruktionerna på förpackningen.

6.

Servera med sallad och Rydbergs Green Goddess.

Klart!

Prova också:

Avokado- och fetasallad med Green Goddess