Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Korv i bröd med potatissallad

10 min
1
2
3
4
5
1 röst
4 portioner

Ingredienser

Receptet gäller för 4 portioner

Rydbergs Potatissallad Original
Grillkorv eller isterband
4 st
4 st
Korvbröd i större storlek
4 st
4 st
Färsk dill
2 kvistar
2 kvistar
Inlagda rödbetor
8 st
8 st
Stark senap
4 msk
4 msk

TIPS: Byt ut rödbetorna mot Rydbergs rödbetssallad!

Gör så här

1.

Grilla korven eller stek isterbanden på medelhög värme i stekpanna tills de är helt klara.

2.

Hacka dillen och blanda med potatissalladen.

3.

Tärna rödbetorna och blanda med senapen.

4.

Lägg korvarna i brödet, lägg på potatissalladen och sist rödbetsröran.

Klart!

Mer korv!

Tunnbrödsrulle med korv, räksallad och potatissallad