Stek baconet i stekpanna på medelhög värme. Det ska inte bli krispigt, utan bara tillagat. Lägg på hushållspapper när de är klara. Spara fettet i pannan för att rosta bröden i.
Miniburgare med BBQ och Coleslaw
En rökig BBQ-burgare i miniformat – servera med klassiskt coleslaw eller Rydbergs nya Smoky Cornslaw för en extra rökighet.
Ingredienser
Receptet gäller för 4 portioner
Rydbergs Coleslaw
400 gram
400 gram
Rydbergs Smokey Cornslaw
400 gram
400 gram
Bacon
2 paket
2 paket
Mini-hamburgerbröd
4 st
4 st
Rödlök
1 st
1 st
BBQ-sås
4 msk
4 msk
TIPS: Addera litet bbq-sås i coleslaw för extra rökighet!
Gör så här
1.
2.
Skiva rödlöken tunt.
3.
Rosta hamburgerbröden i baconfettet i omgångar.
4.
Lägg barbequesås i botten, följt av lite skivad rödlök. Lägg sen på en rejäl klick coleslaw eller smoky cornslaw, och sist bacon. Avsluta gärna med lite barbequesås på toppen för extra rökighet.
Klart!
prova också!