Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Miniburgare med BBQ och Coleslaw

En rökig BBQ-burgare i miniformat – servera med klassiskt coleslaw eller Rydbergs nya Smoky Cornslaw för en extra rökighet.

30 min
1
2
3
4
5
5 röster
4 portioner

Ingredienser

Receptet gäller för 4 portioner

Rydbergs Coleslaw
400 gram
400 gram
Rydbergs Smokey Cornslaw
400 gram
400 gram
Bacon
2 paket
2 paket
Mini-hamburgerbröd
4 st
4 st
Rödlök
1 st
1 st
BBQ-sås
4 msk
4 msk

TIPS: Addera litet bbq-sås i coleslaw för extra rökighet!

Gör så här

1.

Stek baconet i stekpanna på medelhög värme. Det ska inte bli krispigt, utan bara tillagat. Lägg på hushållspapper när de är klara. Spara fettet i pannan för att rosta bröden i.

2.

Skiva rödlöken tunt.

3.

Rosta hamburgerbröden i baconfettet i omgångar.

4.

Lägg barbequesås i botten, följt av lite skivad rödlök. Lägg sen på en rejäl klick coleslaw eller smoky cornslaw, och sist bacon. Avsluta gärna med lite barbequesås på toppen för extra rökighet.

Klart!

prova också!

Vegoburgare med Sriracha mayo