Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Bao buns med tofu och Asiatisk Mayo

20 min
1
2
3
4
5
2 röster
4 portioner

Ingredienser

Receptet gäller för 4 portioner

Rydbergs Asiatisk Mayo
Bao buns
1 förpackning
1 förpackning
Olja att steka i
2 msk
2 msk
Fast tofu
400 gram
400 gram
Japansk soja
2 msk
2 msk
Agave sirap
1 msk
1 msk
Vitlök
1 klyfta
1 klyfta
Gurka
1 st
1 st
Riven morot
1 st
1 st
Ruccola
Färsk koriander
Sesamfrön

Gör så här

1.

Värm olja i en stekpanna. Skär tofun i ca 1 cm tjocka filéer och stek på varje sida så att de blir lite krispiga och får en fin färg.

2.

Häll över sojan och sirapen och pressa vitlöksklyfta och stek lite till så att tofun blir lite karamelliserad på utsidan.

3.

Riv moroten och skär ner grönsakerna.

4.

Låt bao buns bröden ånga i 8-10 minuter eller värm dem i micron.

5.

Sätt ihop dina bao buns med grönsaker, tofu, Asiatisk Mayo och sesamfrön.

Klart!

Prova också

Kycklingbowl med risnudlar & grönsaker